NELO SH.P.K.

NELO SH.P.K.

NELO SH.P.K.

NELO SH.P.K.

tu89

Contact Information

Address
Talinoc i Muhaxherëve, Ferizaj
Email
Website
-
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i mobilieve të zyrave dhe dyqaneve
Code
3101