Faton B. Sylejmani B.I.

Faton B. Sylejmani B.I.

Faton B. Sylejmani B.I.

Faton B. Sylejmani B.I.

tv33

Contact Information

Address
Rr. Idriz Sh. Islami, 405, Muhoc
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i letrës dhe kartonit të valëzuar, si dhe ambalazhit prej letrës dhe kartonit
Code
1721