Arxhira Nebihu B.I.

Arxhira Nebihu B.I.

Arxhira Nebihu B.I.

Arxhira Nebihu B.I.

uq74

Contact Information

Address
Rr. Zahir Pajazit, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i veshjeve të tjera dhe atyre plotësuese (dorëzave, kapelave, shalleve etj.)
Code
1419