DIELLI CONSTRUCTION & EQUIPMENT SH.P.K.

DIELLI CONSTRUCTION & EQUIPMENT SH.P.K.

DIELLI CONSTRUCTION & EQUIPMENT SH.P.K.

DIELLI CONSTRUCTION & EQUIPMENT SH.P.K.

vd55

Contact Information

Address
Magjistralja Ferizaj - Prishtinë, Prelez i Jerlive
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i tankerëve, rezervuarëve dhe kontejnerëve të tjerë prej metalit
Code
2529