Albin Bajrami B.I.

Albin Bajrami B.I.

Albin Bajrami B.I.

Albin Bajrami B.I.

vg45

Contact Information

Address
Rr. 12 Qershori, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i kakaos, çokollatës dhe ëmbëlsirave
Code
1082