Hazire Rexha B.I.

Hazire Rexha B.I.

Hazire Rexha B.I.

Hazire Rexha B.I.

vj41

Contact Information

Address
Rr. 12 Qershori, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i veshjeve të tjera dhe atyre plotësuese (dorëzave, kapelave, shalleve etj.)
Code
1419