Bashkim S. Mehmeti B.I.

Bashkim S. Mehmeti B.I.

Bashkim S. Mehmeti B.I.

Bashkim S. Mehmeti B.I.

wa13

Contact Information

Address
Magjistralja Ferizaj - Shkup, Gërlicë
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i mobilieve të zyrave dhe dyqaneve
Code
3101