Ganirosha SH.P.K.

Ganirosha SH.P.K.

Ganirosha SH.P.K.

Ganirosha SH.P.K.

wd18

Contact Information

Address
Magjistralja Prishtinë - Shkup, Ferizaj
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i tullave dhe tjegullave prej qeramike
Code
2331