Ekrem Bega B.I.

Ekrem Bega B.I.

Ekrem Bega B.I.

Ekrem Bega B.I.

wm78

Contact Information

Trade Name
Pandora Eb
Address
Magjistralja Ferizaj - Shkup, Fshati i Vjetër
Social Info
ARBK Code
2221
ARBK Activity
Prodhimi i pllakëzave të plastikës, fletëzave, tubave dhe profileve