Masar Jashari B.I.

Masar Jashari B.I.

Masar Jashari B.I.

Masar Jashari B.I.

wq47

Contact Information

Address
Rr. Ismet Jetishi, Lloshkobare
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i biskotave dhe galetave; prodhimi i pastave dhe kekëve të konservuar
Code
1072