KEMA – PACK SH.P.K.

KEMA – PACK SH.P.K.

KEMA – PACK SH.P.K.

KEMA – PACK SH.P.K.

x9a8

Contact Information

Address
Sojevë, Ferizaj
Website
Social Info
ARBK Code
1722
ARBK Activity
Prodhimi i artikujve prej letrës me përdorim familjar dhe sanitar, letrës së tualetit