Elbasan Behluli B.I.

Elbasan Behluli B.I.

Elbasan Behluli B.I.

Elbasan Behluli B.I.

xc39

Contact Information

Address
Magjistralja Ferizaj - Gjilan, Bibaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre
Code
2511