Fluturije Baliu B.I.

Fluturije Baliu B.I.

Fluturije Baliu B.I.

Fluturije Baliu B.I.

xm49

Contact Information

Address
Rr. Dëshmorët e Kombit, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta
Code
1071