DD – Plast SH.P.K.

DD – Plast SH.P.K.

DD – Plast SH.P.K.

DD – Plast SH.P.K.

xp78

Contact Information

Address
Rr. Berisha, pn
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i pllakëzave të plastikës, fletëzave, tubave dhe profileve
Code
2221