New Cake SH.P.K.

New Cake SH.P.K.

New Cake SH.P.K.

New Cake SH.P.K.

yc73

Contact Information

Address
Rr. Naim Beka, 22, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i kakaos, çokollatës dhe ëmbëlsirave
Code
1082