Arijan A. Hoxha B.I.

Arijan A. Hoxha B.I.

Arijan A. Hoxha B.I.

Arijan A. Hoxha B.I.

zi78

Contact Information

Address
Rr. Vëllezerit Zeka, Fshati i Vjetër
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Përpunimi dhe konservimi tjetër i frutave dhe perimeve
Code
1039