Emin Sejdiu B.I.

Emin Sejdiu B.I.

Emin Sejdiu B.I.

Emin Sejdiu B.I.

zp39

Contact Information

Trade Name
Mobileria Endriti
Address
Rr. Sylejman Qerimi, Gaçkë
Social Info
ARBK Code
1623
ARBK Activity
Prodhimi i karpentierisë dhe zdrukthëtarisë tjetër ndërtuese