Fatmire Faqi Baftijaj B.I.

Fatmire Faqi Baftijaj B.I.

Fatmire Faqi Baftijaj B.I.

Fatmire Faqi Baftijaj B.I.

zt20

Contact Information

Address
Rr. Rexhep Bislimi, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i biskotave dhe galetave; prodhimi i pastave dhe kekëve të konservuar
Code
1072