3V Mobilje SH.P.K.

3V Mobilje SH.P.K.

3V Mobilje SH.P.K.

3V Mobilje SH.P.K.

ad29

Contact Information

Address
Rr. Naim Beka, Ferizaj
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i karpentierisë dhe zdrukthëtarisë tjetër ndërtuese
Code
1623