Tefik Çanga SH.P.K.

Tefik Çanga SH.P.K.

Tefik Çanga SH.P.K.

Tefik Çanga SH.P.K.

wo98

Contact Information

Address
Rr. Ahmet Kaçiku, Ferizaj
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i mobilieve të zyrave dhe dyqaneve
Code
3101