CUFA – X SH.P.K.

CUFA – X SH.P.K.

Contact Information

Address
Magjistralja Ferizaj - Prishtinë, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre
Code
2511