Blerim Krivaça B.I.

Blerim Krivaça B.I.

Blerim Krivaça B.I.

Blerim Krivaça B.I.

kk44

Contact Information

Address
Rr. Enver Topalli, 45, Ferizaj
ARBK Code
2561
ARBK Activity
Trajtimi dhe veshja e metaleve