Hatixhe Jashari B.I.

Hatixhe Jashari B.I.

Hatixhe Jashari B.I.

Hatixhe Jashari B.I.

ap66

Contact Information

Address
Rr. Epopeja e Jezercit, 64, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta
Code
1071