Sadik Hajdari B.I.

Sadik Hajdari B.I.

Sadik Hajdari B.I.

Sadik Hajdari B.I.

aq81

Contact Information

Address
Rr. Nora Kelmendi, Ferizaj
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi dhe përpunimi i produkteve të tjera prej qelqi, duke përfshirë edhe mallrat teknike prej qelqi
Code
2319