TEN- PLAST SH.P.K.

TEN- PLAST SH.P.K.

TEN- PLAST SH.P.K.

TEN- PLAST SH.P.K.

sd43

Contact Information

Address
Prelez i Muhaxherëve
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i pllakëzave të plastikës, fletëzave, tubave dhe profileve
Code
2221