Melihate Cakolli B.I.

Melihate Cakolli B.I.

Melihate Cakolli B.I.

Melihate Cakolli B.I.

az66

Contact Information

Trade Name
Rrobaqepëse Melka
Address
Rr. 12 Qershori, Ferizaj
Social Info
ARBK Code
1419
ARBK Activity
Prodhimi i veshjeve të tjera dhe atyre plotësuese (dorëzave, kapelave, shalleve etj.)