Xhemil Ismani B.I.

Xhemil Ismani B.I.

Xhemil Ismani B.I.

Xhemil Ismani B.I.

bp10

Contact Information

Address
Rr. Tefik Mustafa, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i produkteve të tjera nga druri; artikujve nga tapa, kashta dhe materialeve thurëse
Code
1629