Ylber Uksmajli B.I.

Ylber Uksmajli B.I.

Ylber Uksmajli B.I.

Ylber Uksmajli B.I.

iw19

Contact Information

Address
Rr. Osman Nuhaj, Nerodime e Epërme
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i karpentierisë dhe zdrukthëtarisë tjetër ndërtuese
Code
1623