METAL KOSOVA SH.P.K.

METAL KOSOVA SH.P.K.

METAL KOSOVA SH.P.K.

METAL KOSOVA SH.P.K.

cd70

Contact Information

Address
Magjistalja Ferizaj - Prishtinë, Babush
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre
Code
2511