Eurometal SH.P.K.

Eurometal SH.P.K.

Contact Information

Address
Magjistralja Ferizaj - Prishtinë
Social Info
License
ISO 9001 EXS3
ARBK Code
2511
ARBK Activity
Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre