Besim M. Ahmeti B.I.

Besim M. Ahmeti B.I.

Besim M. Ahmeti B.I.

Besim M. Ahmeti B.I.

ce68

Contact Information

Address
Greme, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre
Code
2511