Egzon Guri B.I.

Egzon Guri B.I.

Contact Information

Address
Rr. Epopeja e Jezercit, Ferizaj
ARBK Code
2550
ARBK Activity
Farkimi, presimi, stampimi dhe palosja rrethore e metaleve; pluhuri metalurgjik