Hamide Ilazi B.I.

Hamide Ilazi B.I.

Hamide Ilazi B.I.

Hamide Ilazi B.I.

dg72

Contact Information

Trade Name
Gjithçka nga kuzhina
Address
Rr. Shpati, 1, Prelez i Jerlive
Social Info
ARBK Code
1071
ARBK Activity
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta