Kumrije Syla Islami B.I.

Kumrije Syla Islami B.I.

Kumrije Syla Islami B.I.

Kumrije Syla Islami B.I.

dt80

Contact Information

Trade Name
Rrobaqepëse Lonton
Address
Rr. 12 Qershori, Ferizaj
Social Info
ARBK Code
1419
ARBK Activity
Prodhimi i veshjeve të tjera dhe atyre plotësuese (dorëzave, kapelave, shalleve etj.)