Avni S. Halili B.I.

Avni S. Halili B.I.

Avni S. Halili B.I.

Avni S. Halili B.I.

dy60

Contact Information

Address
Rr. Ilmi Reshica, Talinoc i Muhaxherëve
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i dyerve dhe dritareve prej metalit
Code
2512