UNIVERZAL METAL SH.P.K.

UNIVERZAL METAL SH.P.K.

UNIVERZAL METAL SH.P.K.

UNIVERZAL METAL SH.P.K.

xg98

Contact Information

Address
Rr. Melihate Ajeti, Ferizaj
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre
Code
2511