FURRA XHAFA SH.P.K.

FURRA XHAFA SH.P.K.

FURRA XHAFA SH.P.K.

FURRA XHAFA SH.P.K.

eb61

Contact Information

Address
Rr. Remzi Hoxha, 65, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta
Code
1071