Genc Çollaku B.I.

Genc Çollaku B.I.

Genc Çollaku B.I.

Genc Çollaku B.I.

gb17

Contact Information

Trade Name
D.P.Z. Furra Liria G
Address
Rr. Vëllezërit Gërvalla, 24, Ferizaj
Social Info
ARBK Code
1071
ARBK Activity
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta