Hatixhe Miftari B.I.

Hatixhe Miftari B.I.

Hatixhe Miftari B.I.

Hatixhe Miftari B.I.

eh29

Contact Information

Address
Magjistralja Ferizaj - Prishtinë, Ferizaj
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i plehrave kimike dhe komponimeve të azotit
Code
2015