M – Group SH.P.K.

M – Group SH.P.K.

M – Group SH.P.K.

M – Group SH.P.K.

tz28

Contact Information

Address
Magjistralja Ferizaj - Prishtinë, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i sapunit, detergjentëve dhe produkteve të pastrimit, si dhe preparateve për shkëlqim
Code
2041