SIG METAL SH.P.K.

SIG METAL SH.P.K.

Contact Information

Address
Rr. Mujë Krasniqi, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i tubave, gypave, profileve bosh dhe pajisjeve të tjera nga çeliku
Code
2420