SWISS KS METAL SH.P.K.

SWISS KS METAL SH.P.K.

SWISS KS METAL SH.P.K.

SWISS KS METAL SH.P.K.

ev74

Contact Information

Address
Rr. Kuvendi I Arbërit, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre
Code
2511