FABRIKA E VEGLAVE PLUS APARATEVE ELEKTRIKE SH.P.K.

FABRIKA E VEGLAVE PLUS APARATEVE ELEKTRIKE SH.P.K.

FABRIKA E VEGLAVE PLUS APARATEVE ELEKTRIKE SH.P.K.

FABRIKA E VEGLAVE PLUS APARATEVE ELEKTRIKE SH.P.K.

p7b8

Contact Information

Address
Rr. Besim Rexhepi, Ferizaj
Website
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i hekurit dhe çelikut bazë, si dhe i ferrolegurave
Code
2410