Agim Kurtishi B.I.

Agim Kurtishi B.I.

Agim Kurtishi B.I.

Agim Kurtishi B.I.

fb58

Contact Information

Trade Name
N.P.T. Bjondina-S
Address
Rr. Kalabrija, Ferizaj
ARBK Code
1071
ARBK Activity
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta