Shefqet Maraj B.I.

Shefqet Maraj B.I.

Contact Information

Address
Rr. Rexhep Bislimi, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i tankerëve, rezervuarëve dhe kontejnerëve të tjerë prej metalit
Code
2529