Basri Ugzmali B.I.

Basri Ugzmali B.I.

Basri Ugzmali B.I.

Basri Ugzmali B.I.

gf99

Contact Information

Address
Rr. Ahmet Kaçiku, Ferizaj
Website
-
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i produkteve të tjera nga druri; artikujve nga tapa, kashta dhe materialeve thurëse
Code
1629