MAKROTEK SH.P.K.

MAKROTEK SH.P.K.

Contact Information

Address
Rr. Sali Çeku, 32, Ferizaj
Social Info
License
ISO 9001
Aktiviti ARBK
Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre
Code
2511