ELITA GROUP SH.P.K.

ELITA GROUP SH.P.K.

ELITA GROUP SH.P.K.

ELITA GROUP SH.P.K.

hf35

Contact Information

Address
Magjistralja Ferizaj - Prishtinë, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i fletëzave të rimesos dhe të panelave bazuar në dru (furniri)
Code
1621