Enver E. Behluli B.I.

Enver E. Behluli B.I.

Enver E. Behluli B.I.

Enver E. Behluli B.I.

lx17

Contact Information

Address
Magjistralja Ferizaj - Prishtinë, Prelez i Jerlive
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i karpentierisë dhe zdrukthëtarisë tjetër ndërtuese
Code
1623