Hajredin Shumolli B.I.

Hajredin Shumolli B.I.

Hajredin Shumolli B.I.

Hajredin Shumolli B.I.

hm97

Contact Information

Trade Name
Mobileria Dini
Address
Nerodime e Poshtme, Ferizaj
ARBK Code
3101
ARBK Activity
Prodhimi i mobilieve të zyrave dhe dyqaneve